ESET szoftverek forgalmazása kedvezményes áron

Nod32 vírusírtó

Cégünk kedvezményes árakon kínálja az ESET Software NOD32 Antivirus és Smart Security programcsomagjait.

A többszörösen díjnyertes NOD32 Antivirus a legújabb technológiák alkalmazásával biztosítja a számítógépek, szerverek hatékony és kiemelkedően gyors vírus- és kémprogramvédelmét.

Az ESET Smart Security integrált biztonsági programcsomag magában foglalja a NOD32 antivírust, továbbá tartalmaz levélszemétszűrést és tűzfalat, amely az illetéktelen adatkommunikáció ellen is védelmet nyújt.

E tulajdonságának köszönhetően a számítógépet kevésbé terheli le és használatával jobb teljesítmény érhető el, mint négy különálló védelmi alkalmazás telepítésével.

Az ESET termékek közös keresőmotorja egyedülálló proaktív védelmi rendszerével a legújabb támadások ellen is hatékony védelmet nyújt, miközben a felhasználókat nem zavarja téves riasztásokkal.

Mindkét programcsomag magyar nyelvű, egyszerű, felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik.

A szoftverek elektronikus licenc formájában rendelhetők meg, így a megrendelés teljesítését régiótól függetlenül is a lehető leghamarabb biztosítani tudjuk.

Online vásárlás/megrendelés és licencdíj kalkulátor

A megrendelés és a szállítás menete

Az on-line megrendelő űrlapon feladott megrendelés esetén automatikus visszaigazolást küld rendszerünk, míg a telefonon, e-mailben vagy a kapcsolat űrlapon keresztül megrendelt licenc(ek)ről pro-forma számlát (díjbekérőt) állítunk ki és elküldjük Önnek e-mailen vagy faxon keresztül. A licencdíj kiegyenlítését és a licenc beérkezését követően a hozzáférési adatokat elektronikus formában (e-mail, fax, vagy sms) elküldjük Önnek, hogy a megvásárolt szoftvert minél hamarabb használni tudja, valamint postázzuk a számla eredeti és a licenc egy kinyomtatott példányát.
A programok legfrissebb 30 napig érvényes teljes értékű demó verziói, a használati útmutatók, továbbá a regisztrált és vállalati termékek letölthetőek az ESET magyarországi oldaláról, vagy az ESET központi angol nyelvű letöltő oldalán keresztül. Az elküldött licenc adatokat a telepítés alkalmával, vagy a frissítési beállítások oldalon lehet megadni. Ezt követően a telepített szoftverek hivatalos regisztrált programok lesznek.
A megrendelt szoftverlicenc beérkezése a rendeléstől számítva néhány munkanapot vesz igénybe.

Igény esetén vállaljuk a megvásárolt szoftverek telepítését és bekonfigurálását is, külön megállapodás alapján a licencek számától függően.
 

Árak, licenckonstrukciók

A termékek árait az on-line díjkalkulátor és megrendelő űrlap segítségével számolhatja ki és akár azonnal megrendelheti, továbbá online fizetéssel is kiegyenlítheti a kiválasztott licenc díját. Nagyobb hálózatok használata esetén, valamint fájl- és levelezőszerverek védelméhez kérjen munkatársainktól személyre szabott árajánlatot, ekkor a rendszer méretétől függően további mennyiségi kedvezményeket is tudunk biztosítani.
 

Új licenc vásárlása:
 

Új ESET NOD32 Antivirus, ESET Smart Security vagy egyéb ESET szoftverlicenc azonnali árkalkulációjához és megrendeléséhez kérjük, töltse ki az on-line díjkalkulátor és megrendelő űrlapot, vagy lépjen kapcsolatba munkatársainkkal az elérhetőségeinken, illetve feladhatja rendelését a kapcsolat űrlapon keresztül is.

 

Liszenchosszabbítás:

A lejáró NOD32 licencek meghosszabbításánál eldöntheti, hogy melyik terméket szeretné tovább használni és kedvezményes árakon vásárolhat licenchosszabbítást.
 

Lejáró ESET NOD32 Antivirus, ESET Smart Security vagy egyéb ESET szoftverlicenc meghosszabbításához kérjük, töltse ki az on-line díjkalkulátor és megrendelő űrlapot, vagy rendelését feladhatja közvetlenül munkatársainknak, illetve elküldheti a kapcsolat űrlapon keresztül is. A kitöltés során ügyeljen arra, hogy a hosszabbítás licencet válassza ki és a jelenlegi licenc adatainál adja meg a hosszabbítani kívánt szoftverlicenc felhasználónevét.

 

Liszencbővítés:

A meglévő, még nem lejárt licencek kibővítésének költsége függ a licenc lejárati idejétől és a bővítendő licencek mennyiségétől, ezért arra minden esetben egyedi, személyre szabott árakkal szolgálunk.
 

Mennyiségi kedvezmény

A NOD32 antivírus rendszer elektronikus licencének árából a megvásárolt licencek számának, illetve a licencelés időtartamának függvényében további jelentős kedvezményeket nyújtunk.
 

Diákkedvezmény

A NOD32 antivírus rendszer árából további 50% kedvezményt nyújtunk diákok számára az alábbi feltételekkel:

 • Tanulói jogviszony megléte, melyet intézményi igazolással vagy a diákigazolvány hátoldalának másolatával kell igazolni.
 • A kedvezménnyel maximum 3 számítógépes licenc vásárolható.
 • Diákkedvezmény esetén a licencet és a számlát kizárólag a jogosult nevére áll módunkban kiállítani.

 

Vállalati kedvezményeink

Amennyiben 10 munkaállomásnál nagyobb hálózatok, illetve fájlszerverek, levelezőszerverek vírusvédelmét kívánja biztosítani, valamint speciális vállalati csomagajánlatok iránt érdeklődik, kérjen személyre szabott árajánlatot munkatársainktól.
 

Non-profit kedvezmények

A non-profit státuszt igazoló intézmények részére további 50% kedvezményt biztosítunk a NOD32 munkaállomás védelem és a NOD32 antivírus rendszer vállalati termékeinek árából az alábbi feltételekkel:

Oktatási intézmények részére:

 • Jogosult, amennyiben non-profit oktatási, nevelési tevékenységet végez.
 • Ha az intézmény neve utal az oktatási tevékenységre és a non-profit jellegre (óvoda, iskola, egyetem, stb.), az igazolás nem szükséges.
 • Egyéb esetekben a szükséges dokumentumok: Alapító okirat, Alapszabály, Bírósági bejegyzés.

Egészségügyi intézmények részére:

 • Jogosult, amennyiben non-profit egészségügyi tevékenységet végez.
 • Ha az intézmény neve utal az egészségügyi tevékenységre és a non-profit jellegre (kórház, szociális intézmények, stb.), az igazolás nem szükséges.
 • Egyéb esetekben a szükséges dokumentumok: Alapító okirat, Alapszabály, Bírósági bejegyzés.
 • Korlátozás: Egészségügyi Betéti Társaságok (háziorvosi Bt.-k, patikák) nem jogosultak a kedvezményre!

Amennyiben Ön háziorvos, vásárolhat licencet saját nevére. Így költségként nem tudja elszámolni a licenc árát, azonban 50% kedvezményhez jut. A kedvezmény igénybevételéhez a Magyar Orvosi Kamarai tagsági igazolványának másolata szükséges.
 

Kulturális intézmények részére:

 • Jogosult, amennyiben non-profit kulturális tevékenységet végez.
 • Ha az intézmény neve utal a kulturális tevékenységre (könyvtár, művelődési központ, kultúrház, stb.), vagy jellege közhasznú társaság, az igazolás nem szükséges.
 • Egyéb esetekben a szükséges dokumentumok: Alapító okirat, Alapszabály, Bírósági bejegyzés.

 

Kedvezmények közigazgatási szervezetek számára

Közigazgatási szervezetek számára további 20% kedvezményt biztosítunk a NOD32 munkaállomás védelem és a NOD32 antivírus rendszer vállalati termékeinek árából, az alábbi feltételekkel:

 • Jogosult, amennyiben az intézmény, vagy üzemeltetője közigazgatási szervezet.
 • Ha az intézmény neve utal a közigazgatási tevékenységre (önkormányzat, polgármesteri hivatal, közjegyző, vagy egyéb közintézmény, pl.: tűzoltóság), az igazolás nem szükséges.
 • Egyéb esetekben a szükséges dokumentumok: Alapító okirat, Alapszabály, Bírósági bejegyzés.