ESET szoftverek kedvezményes forgalmazása

Nod32

A mai naptól az ESET cég NOD32 Antivirus és Smart Security szoftvertermékeinek licenceit 15-57.5%-os árengedménnyel kínáljuk vásárlóink számára. Minden megrendelőnk legalább 15% kedvezményben részesül, melyekhez az igényelt licenckonstrukcióktól függően további mennyiségi, diák- és non-profit kedvezmények társulnak.

A nemzetközi teszteken évek óta kiemelkedően teljesítő NOD32 Antivirus megbízhatóságával és kiváló teljesítményével emelkedik ki versenytársai közül.

Az ESET Smart Security egy integrált biztonsági csomag, mely a NOD32 vírus- és kémprogramvédelmén kívül tartalmaz levélszemétszűrő és tűzfal alkalmazást is. Ezáltal kevésbé terheli a számítógépet, mint az ezzel egyenértékű négy különálló védelmi alkalmazás, így használatával jobb teljesítmény érhető el, kisebb költség ráfordításával.

Az árakról és a licenckonstrukciókról az ESET szofverek forgalmazása oldalunkon, az online licencdíjkalkulátor és megrendelő segítségével, illetve munkatársainktól tájékozódhat az elérhetőségeinken vagy a kapcsolat űrlapon keresztül.