Bemutatkozás

Cégünkről

Cégünk 2000-ben alakult 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként. Micro, kis- és középvállalkozások számára kínálunk komplex és testreszabott informatikai megoldásokat megfizethető, versenyképes áron.

Fő profiljaink között szerepelnek a teljes körű számítástechnikai, hálózati, internetes és rendszerkarbantartási szolgáltatások, hardver- és szoftverbeszerzések lebonyolítása, valamint informatikai tanácsadás és technikai támogatás nyújtása partnereinknek.

Célunk, hogy gyors, kényelmes és problémamentesen működő technikai hátteret biztosítsunk ügyfeleinknek, ezért igyekszünk messzemenően és rugalmasan kiszolgálni a vállalkozások működéséhez kapcsolódó számítástechnikai igényeket.

Munkáink során a fő szempont a minőség és megbízhatóság, az elfogadható ár, valamint olyan hozzáadott érték biztosítása, amely elősegíti ügyfeleinkkel a hosszú távú és kölcsönösen előnyös együttműködést.

A felmerülő feladatok, megoldandó problémák kapcsán az egyedi igények figyelembevételével a legtöbb esetben gyártótól függetlenül, különböző választási lehetőségekkel teszünk javaslatot a technikai és pénzügyi szempontból is optimális megoldás megteremtése érdekében.

Elkötelezett hívei vagyunk a nyílt forrású szoftvereknek, technológiáknak, melyeket lehetőség szerint ügyfeleinknél is alkalmazunk, ezzel is elősegítve a költséghatékony és biztonságos rendszerek kialakítását, üzemeltetését.

Cégünk kapcsolatfelvételi és működési adatait az elérhetőségek oldalon tekintheti meg, kérdéseit, észrevételeit a kapcsolat űrlap segítségével továbbíthatja munkatársainknak.

 

Köszönjük érdeklődését!