Hálózatkiépítés, üzemeltetés

Hálózatok

Napjainkban a számítógépes hálózat már a kis- és középvállalkozások életében is elengedhetetlen. Egy jól megtervezett hálózati infrastruktúra gyorsabbá, hatékonyabbá és biztonságosabbá teheti a cég ügyvitelét, az adatok kezelését, valamint az ügyfelekkel való kapcsolattartást.

Munkatársaink segítséget nyújtanak a leendő strukturált hálózat tervezésében, megvalósításában, illetve a már meglévő hálózatok bővítésében, igény szerinti átszervezésében.

A hálózat kiépítésének, bővítésének költségei függnek a felhasznált kábelek minőségétől és hosszától, a létrehozott végpontok számától, a kiválasztott aktív és passzív hálózati eszközök, kiegészítők mennyiségétől, típusától, valamint a szerelés és a konfigurálás munkadíjától. A helyszín megtekintése, az igények felmérése és egy előzetes terv készítését követően személyre szabott ajánlatot adunk a megvalósításra.

Igényfelmérés céljából, illetve kérdéseivel kérjük keresse munkatársainkat az elérhetőségeinken vagy küldjön üzenetet kapcsolat űrlapon keresztül.

 

Kapcsolódó szolgáltatások: