Szerver hosting

Szerver hosting

Kiemelt, nagy látogatottságú weblapoknak, nagy teljesítményt igénylő szolgáltatásoknak és speciális környezetet igénylő szerveralkalmazások számára lehetőséget biztosítunk dedikált szerverek szállítására, elhelyezésére, bérlésére, valamint szerverhosting szolgáltatásra.

A szolgáltatás keretében - a megállapodástól függően - ellátjuk az elhelyezett szerverek felügyeletét, karbantartását is, így megrendelőink számára nem szükséges a háttér infrastruktúra működését biztosítani, figyelemmel kísérni.

Az elhelyezés klimatizált, szünetmentes tápellátással és folyamatos felügyelettel rendelkező szerverparkban történik. A 100MBps sebességgel rendelkező kapcsolaton kívül lehetőség van 1GBps sebességű, valamint kapcsolat nélküli (backup vagy tartalék szerver) hosting szolgáltatás igénybevételére is.

Több számítógép elhelyezése, határozott idejű szerződés kötése, illetve egy összegben történő fizetés esetén díjainkból további árengedményeket biztosítunk.

Hosting szolgáltatásunkat szerződött hosting szolgáltató partnerünk infrastruktúráját felhasználva értékesítjük.

A szerverek elhelyezésének szolgáltatási díjait megtekintheti az árlistában, a bérleti és felügyeleti konstrukciókra egyedi ajánlatot adunk a megadott technikai paraméterektől függően. Ajánlatunkért kérjük keresse munkatársainkat az elérhetőségeinken, vagy küldjön üzenetet a kapcsolat űrlapon keresztül.

 

Kapcsolódó szolgáltatások: