Rendszerkiépítés és felügyelet, rendszergazdai szolgáltatások

Rendszerkarbantartás

Új számítástechnikai rendszerek kialakításakor, valamint meglévő rendszerek bővítése, átalakítása esetén az egyedi igények figyelembevételével tervezzük és valósítjuk meg partnereinknek az optimális informatikai infrastruktúrát.

Ez magában foglalja a megfelelő (strukturált) hálózat kialakítását, a szerverek és hálózati eszközök beszerzését, telepítését, konfigurációját, illetve a megfelelő adatvédelem és jogosultsági rendszer megtervezését, kialakítását. Igény esetén szoftvernyilvántartást készítünk a használt alkalmazásokról, operációs rendszerekről, segítséget nyújtunk a legalizálás folyamatában és a liszenszek ügyintézésben, részt veszünk a céges informatikai szabályzat felállításában.

A megvalósított informatikai rendszer zavartalan és biztonságos üzemeltetése érdekében különböző átalánydíjas konstrukciókat, valamint eseti karbantartási szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek. Ezen konstrukciók keretében lehetőséget biztosítunk a használt hardvereszközök és szoftverek folyamatos felügyeletére, karbantartására, a biztonsági- és programfrissítések követésére, telepítésére, továbbá egyéb rendszergazdai feladatok igénybevételére.

Internetes hozzáféréssel rendelkező rendszerek esetén biztosítjuk a távoli menedzsment eszközök használatát, így költséghatékonyan és a lehető leghamarabb oldjuk meg a felmerülő feladatokat, esetleges problémákat.

Az egyedi igények, a használt illetve használni kívánt infrastruktúra és a helyszínre jellemző körülmények eltérései miatt javasoljuk a személyre szabott ajánlat készítését. Ingyenes ajánlatunkért és bővebb tájékoztatásért kérjük érdeklődjön munkatársainktól vagy küldjön nekünk üzenetet a kapcsolat űrlap használatával. Alkalmi - szerződéstől független - megbízás esetén érvényes munkadíjaink az árlistában tekinthetők meg.

 
Kapcsolódó szolgáltatások: