Weblap készítés, webdesign

Weboldal készítés

Amennyiben még nem rendelkezik saját weboldallal, vagy a már meglévő oldalát szeretné átalakítani, bővíteni, munkatársaink segítenek a tervezésben és a kész oldal megvalósításában.

Oldalaink alapját az egyik legmegbízhatóbb nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, a Drupal szolgáltatja. Segítségével egy webes felületről egyszerűen kezelhető és adminisztrálható, gyors, moduláris kialakítású, könnyen bővíthető oldalt adunk ügyfeleink kezébe.

Már a tervezés és a készítés fázisában nagy hangsúlyt fektetünk a keresőoptimalizálásra (SEO - Search Engine Optimization), hogy ügyfeleinknek ezáltal is előnyösebb pozíciót biztosítsunk versenytársaikkal szemben az internetes keresők találati rangsorában.

Az elkészült honlapok megbízható és biztonságos üzemeltetésének sarokkövei a megfelelő tárhely kiválasztása, a folyamatos felügyelet és a frissítések követése. Partnereink az elkészült weboldalukhoz kedvezményes tárhelycsomagjaink közül választhatnak, valamint különböző karbantartási konstrukciókat kínálunk a biztonsági- és verziókövetésre. Ezen kívül ha ügyfeleink nem tudnak/akarnak a tartalom kezelésére megfelelő személyzetet biztosítani, betanítani, cégünk vállalja a weboldalak tartalmi részének feltöltését, frissítését, karbantartását.

A weboldalak forgalmának növekedésével lehetőséget biztosítunk a hagyományos tárhelybérlésen túl dedikált szerver bérlésére, elhelyezésére, valamint szerverhosting konstrukciókra is.

Amennyiben szeretné elkészíttetni/bővíttetni céges vagy saját egyéni weboldalát, a részletekért és az ajánlatunkért kérjük keresse munkatársainkat az elérhetőségeinken, vagy küldjön üzenetet a kapcsolat űrlapon keresztül.

 

Kapcsolódó szolgáltatások: