Megújult honlapunk

Fejlesztések

A kor követelményeinek megfelelően cégünk weboldala új arculatot kapott, valamint a megjelenésen kívül a tartalom is áttekinthetőbb, strukturáltabb formát öltött. A régi statikus oldal szerepét egy Drupal CMS váltotta fel, ennek köszönhetően a letisztult felületen elhelyezkedő tartalmak kezelése, frissítése is jelentősen egyszerűsödött.

Ügyfeleink számára kialakítottunk egy információs oldalt, ahol a bejelentkezést követően egy helyen elérhetővé válnak a cégünk által nyújtott szolgáltatáshoz kapcsolódó legfontosabb beállítások, továbbá lehetőség nyílik a webes levelezőrendszerhez és az adminisztrációs felületekhez történő közvetlen hozzáférésre is.

A megrendelésekhez és ügyintézésekhez szükséges nyomtatványokat, dokumentumokat a letöltések oldalon gyűjtöttük össze és tettük elérhetővé többféle formátumban.

Az átláthatóság érdekében tevékenységeinkhez kapcsolódó aktuális árlistánk külön oldalon kapott helyet, szolgáltatások szerint csoportosítva.

Reméljük, hogy új oldalunk elnyeri tetszését, igyekszünk folyamatosan frissíteni és hasznos ötletekkel, tanácsokkal szolgálni egy-egy írás, rövid bejegyzés keretében. Észrevételeit, kéréseit és felmerülő kérdéseit szívesen várjuk a kapcsolat űrlap segítségével küldött üzenetben.