Online domain és webtárhely megrendelő

Az alábbi űrlap kitöltésével azonnal megrendelheti a kiválasztott tárhely csomagot. Amennyiben a hagyományos módon szeretné szolgáltatásunkat megrendelni, a szükséges dokumentumok elérhetőek letöltés oldalunkon.

Tárhely megrendelőlap - 1/3 oldal
Tárhely csomag adatai

A megrendelni kívánt tárhely csomag és a domain név kiválasztása, valamint az igényelt e-mail címek megadása.

Kérjük válassza ki melyik csomagot kívánja igénybevenni. Az egyedi csomag kiválasztása esetén a megrendelő űrlap harmadik oldalán, a megjegyzés mezőbe írja be a tárhely csomag kívánt paramétereit.

Adja meg a domain név igénylésével kapcsolatos információkat.

Adja meg a tárhelyhez kiválasztott domain nevet. Amennyiben nem cégünk fogja szolgáltatni a domainhez szükséges névszervereket, annak beállításait Önnek kell elvégezni.

Amennyiben rendelkezik a prioritásos igényléshez szükséges feltételekkel (pl. cégbírósági bejegyzés, védjegy), kérjük jelölje be. A regisztráció átfutási ideje kb. 2-5 munkanap.

Kérjük ide írja az igényelt e-mail címeket, majd vesszővel elválasztva a hozzá tartozó jelszavakat. Amennyiben nem ad meg jelszót, az e-mail cím beállításakor automatikusan generálni fogunk Önnek egyet. Kérjük egy sorba csak egy e-mail cím-jelszó párost írjon.